Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nekoliko riječi o nama...

Od osnivanja 1998. osnovna djelatnost preduzeća od osnivanja bio je design & DTP / tehnička priprema za štampu kao i izrada fotolita (filmova) za štampu. Prateći tehnološke trendove, danas ofsetnim štamparijama pružamo uslugu CTP (Computer to plate - direktno osvjetljavanje ofsetne ploče). Od osnivanja do danas, kontinuirano, kao pouzdan partner velikom broju štamparija pružamo navedene usluge.

Veliku pažnju posvećujemo kvalitetu i držimo korak sa najnovijim tehnikama, materijalima i znanjima iz domena štampe. Redovni smo posjetitelji na grafičkim sajmovima širom europe, kao i na seminarima iz naše struke.

Kroz godine rada smo svoju ponudu proširili za razne tehnologije digitalne štampe tako da danas raspolažemo različitim digitalnim tehnologijama za štampu na skoro sve materijale:

  • Tabačna digitalna štampa (kolor i crno-bijela) rentabilna tehnologija i za male tiraže i vrlo je fleksibilna.
  • Digitalnu eco-solventnu štampu velikih formata širine do 160cm u fotokvaliteti.
  • Digitalnu hard-solventnu štampu XXL formata, širine 320cm.
  • Digitalnu sublimacijsku štampu velikog formata za tekstil.
  • UV štampu velikog formata za pločaste materijale do 160cm širine
  • Sublimacijska štampa za reklamne artikle
  • Tampon štampa
  • Termalna štampa za tekstilne artikle

Specijalizirali smo se za digitalne grafičke tehnologije, većinu digitalnih tehnologija smo među prvima u regiji implementirali u proizvodnju.

U našoj ponudi ćete pronaći veoma širom spektar proizvoda za marketing i prezentaciju vašeg posla te zanimljive artikle za reklamiranje i promociju.

Štamparijama po veleprodajnim cijenama prodajemo nedorađene štampane materijale kao poluproizvod za dalju doradu i prodaju

Krajnjim potrošačima, zahvaljujući savremenoj opremi i pažljivom odabiru materijala uz dobar kvalitet, brzu i fleksibilnu uslugu, nudimo i vrlo konkurentne cijene za veliki broj grafičkih proizvoda.